
Méhészetünk
Méhészkedés szakértelemmel, törődéssel

Csékei Zsolt & Tünde
A Csékei Méhészet Története
A Csékei Méhészet története 2009-ben kezdődött, amikor először léptünk be a méhek világába, segítve egy tapasztalt méhészt. A kezdeti lépéseink az alapoktól indultak, és hamarosan a méhészet iránti szenvedélyünk és elkötelezettségünk meghozta gyümölcsét. Ma már egy 170 családos méhészetet működtetünk, és széles termékkínálattal büszkélkedhetünk. Mint vándor méhészek, olyan helyszíneket választunk, ahol a természet tisztaságát kihasználva a legfinomabb és legjobb minőségű virágok nektárját gyűjtsük, így biztosítva mézeink egyedi ízét és tisztaságát.
Az elmúlt 15 évben az elsők között voltunk, akik újra gondolták a méz fogyasztását. A tradicionális termelői mézek mellett különleges ízesített mézek, mézdeszertek prémium mézborok gazdagítják palettánkat.
A mézbor készítése új kihívást jelentett számunkra, és lehetőséget adott arra, hogy egy teljesen új terméket mutathassunk be. "A BOROZÁS ÚJ ÉLMÉNYE "ahol minden kortyban jelen van a természet csodája harmonikus gazdag ízélmény nyújtva.
A folyamatos megújulásunknak köszönhetően 2019-ben Innovatív Termékdíjat kaptunk a Bakony Expon . A díj elismerése a munkánkat és az újító szellemünket tükrözi, amely mindig arra ösztönöz bennünket, hogy egyedi termékeket hozzunk létre, és egyedülálló élményt tudjunk nyújtani vásárlóinknak.
2021-ben Gróf Széchenyi Díjat kaptunk a méz népszerűsítéért ,kiemelkedő munkánk elismeréseként.
2024-ben pedig Pápa Város Nagydíját nyertük el.
A Csékei Méhészet folyamatosan a legmagasabb minőségre törekszik, és újításainkkal is hozzájárulunk a méz kultúrájának terjedéséhez. 2024-es újdonságunk a mézpárlat, amelyet elsőként készítünk az országban, valamint a 6 különböző ízvilágú mézborunk, a félédestől a jégbor ízvilágig.
Csékei Méhészet – ahol a szenvedély és a minőség találkozik.